A takarítógép bérlés egy olyan szolgáltatási csomag, mely magában foglalja a takarítógép finanszírozását és üzemeltetését.

A takarítógép bérlés különböző szintű és tartalmú szolgáltatási csomagjainak közös jellemzője az, hogy a takarítógépekkel kapcsolatos tevékenységek alól a bérlő mentesül. Ajánljuk mindenkinek, aki nem rendelkezik a vásárláshoz megfelelő anyagi forrással, vagy nem szeretne nagyobb összeget beruházni; aki tervezhető, fix költségeket és kényelmes üzemeltetési feltételeket szeretne, és hosszabb időre bérelne prémium minőségű takarítógépeket.

További előny, hogy a takarítógép használatáért fizetett bérleti díj költségként elszámolható, a bérlés segítségével a takarítógép üzemeltetés költségei előre kalkulálhatóak, a ráfordítások egyenletesebben oszlanak el. Ezeken felül lehetősége van cserére megváltozott igények esetén; többféle szerviz konstrukciók közül Ön választhat, és a takarítógép szállításának problémáját is levesszük a válláról.

Munkatársaink szakszerű betanítást követően adják át a gépet, és igény szerint bármikor kiszállunk a helyszínre betanítani az új gépes kollégát.