Az irodatakarítás egyik kevésbé megszokott eleme az alpinista Mikulás.

Az mindenki számára ismerős, amikor nagy épületek oldalán „lógó” embereket lát ablaktisztítás közben, egy himbálózó Mikulás viszont még a forgalmas nagyvárosi utcaképben is üde színfoltnak számít. Az irodaház takarítás rendszeres elemei közé tartozó ablak-és homlokzattisztítás, és ahol lehetőség van alpin technológiával végezni ezt, ott nincs akadálya a Mikulás ablakon keresztül való érkezésének sem (ahol nyithatóak az ablakok… ahol nem, ott legalább be tud integetni).

Az irodatakarításnál is szem előtt tartjuk a munkatársaink biztonságát, és ez alpinista szolgáltatásainkra különösen igaz. Csak olyan épületek ilyen jellegű ablak-és homlokzattisztítását vállaljuk, ahol a tetőn lévő kiállások maximálisan stabilak. A legnagyobb biztonságot nyújtó felszerelésekkel látjuk el magasan képzett munkatársainkat, akik környezetbarát, az EU szabványoknak megfelelő tisztítószerekkel végzik az üvegfelületek takarítását. Ezek a szerek már cégünk webáruházában is elérhetőek (pl. Prime Source ablaktisztító folyadék).

Az alpinista technológia előnye az állványozással szemben a költséghatékonyság, tehát ahol lehet, az irodaház takarításnál ezt ajánljuk megrendelőinknek.