Az irodatakarítás a hűvös napok és a náthaidőszak beköszöntével kiemelten fontos funkciót lát el. A megfelelő takarítószerekkel és technológiával tisztán tartott irodában kisebb a fertőzésveszély.

Ezt úgy valósítjuk meg, hogy nagyobb a hangsúlyt fektetünk a mosdók, kilincsek, munkaállomások és konyhai felületek fertőtlenítő lemosására, valamint ajánljuk a gyakori szellőztetést. A légszűrő berendezéssel ellátott irodaházakban, üzemekben úgy érhetünk el optimális légtisztaságot, ha komolyan vesszük ezek rendszeres tisztítására, karbantartására vonatkozó ajánlásokat.  Ilyenkor nagyobb hangsúlyt fektetünk az előterek takarítására is, mert a sáros, nedves felület túl azon, hogy csúszik, könnyen válhat különféle fertőzések táptalajává. Ennek megelőzéskeképpen ebben az időszakban az irodák bejáratának környékét és előtereit naponta többször is tisztítjuk.

Az irodatakarításhoz ilyenkor is a jól bevált, hatékony és környezetbarát tisztítószereket használjuk, melyek webáruházunkban is kaphatóak (ilyen pl. a Prime Source általános felmosószer). Az esős idő miatt szükségesség válhat az ablaktisztítás is, amihez bátran ajánljuk a Prime Source alkoholos üvegtisztítót, amely könnyen használható és csíkmentes végeredményt biztosít.

Az irodatakarítás kiegészítésképpen ajánljuk a gyorsan elillanó alkoholos kézfertőtlenítők kihelyezését minden dolgozó és ügyfél számára elérhető, jól látható helyeken, melyekhez az adagolókat és utántöltőket is beszerezhetik nálunk (Soft Care Med).